ULEI Pur din NUCA DE COCOS 500 ml, Sanatate generala - Tratamente naturiste, remedii naturale, produse alternative, Provita Nutrition

livrarinational.jpg
Remedii Naturiste
Produse de la A-Z
Boli-Afectiuni
Antioxidanti
Detoxificare organism
Sanatate generala
Coenzima Q10
Deparazitare organism
Detox. metale grele
Impotenta, Libidou, Erectie
Pentru femei (Terapeutice)
Produse pentru copii
Produse verzi esentiale
Cosmetice terapeutice
Acizi grasi esentiali (Omega)
Aminoacizi, proteine
Cura de slabire
Ciuperci Terapeutice
Probiotice
Vitamine si Minerale
Vitamina C, Bioflavonoizi
Echinaceea Shoppe
Stare post-operatorie
Pentru Alcoolici
Pentru sportivi
Pentru fumatori
APA PURA SANTEVIA
PROTOCOALE - PROCEDURI
Catalog Provita Nutrition 2011-2012
Top produse vandute
01 CURATITOR COLON (COLON CLEANSER) 100% Natural: 100 capsule
02 Formula CANDIDA 90 caps.
03 ACIDOFILUS LACTOBACILUS Bio-Activ 6 miliarde
04 COLAGEN Pur din Somon Salbatic - 200 mg/90 caps
05 CIDER VIN ( OTET CIDRU CONCENTRAT ) 530 mg / 120 capsule
06 Formula FLOW (fost FLW) - Bypass / Stent Nutritional 300 tab
07 SERRAPLUS - SERRAPEPTAZA Forte (SERAPLEX) 120.000 UI 30 cps. Su
08 OMEGA 3 - ULEI DE SOMON SALBATIC DE PACIFIC 180 gelule x 1000 mg
09 EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 t
10 ACID HIALURONIC (HYALURONIC) - Super Potent 300mg/90 caps
11 STEMULIN - Activator Celule Stem - 90 capsule
12 PAU D'ARCO 500mg/90 caps. Anti Cancerigen, Anti Fungal, Viral
13 REISHI 5000- GANODERMA: Extract Bioactiv Std. 180 cps
14 LIVER Forte Hepato-Protect 45 capsule
15 HGH Activator
16 5-HTP 50mg / 90 cps.
17 EXTRACT din SUC de ORZ VERDE-Forte 1000mg/100 cps
18 NONI Tropical 350 mg/90 capsule gelatinoase
19 VITAMINA C 500 Super-Tamponata cu Bioflavonoizi+ Rutin: 90 cps
20 Agaricus Blazei Murill 1000 mg/90 cps - Longevitate,Imuno,Cancer
21 Coenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) 200 mg/30c
22 CLA - Acid Linoleic Conjugat 1000 mg/60 gelule
23 REISHI 5000 - GANODERMA Extract Bioactiv Std. 90 cps
24 NADH+ Forte 12,5 mg > Coenzima CoE1 (Japonia) 30 tablete
25 Oregano Oil - ULEI DE OREGANO (Forte-75% Carvacrol)
26 HGH-Activator Anti Aging Forte (Hormonul Uman de Crestere)
27 ASTRAGALUS 8000 (8000 mg / 90 caps)
28 PARA-FREE Forte 90 cps-Deparazitare de 15 zile
29 KONJAC Glucomannan: 120 caps/450mg
30 CORDYCEPS:200mg/90 capsule
31 ASTRAGALUS 9000 MG Forte - 9000 mg/60 Vcaps
32 HERBAL DIURETIC 100 cps.
33 PROSTATE PERFORM 30 gelule Prostatita Hiperplazie (Adenom) Cance
34 Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 caps
35 La Femme 90 cps (Pre-Menopauza/ Menopauza)
36 LAXIDOUX (fost VIVILAX) 100 Tab.Costipatie Cronica,DetoxColon
37 MINERALE TRASOARE COLIDALE ORGANICE cu ACID FULVIC 100 ml
38 DEVIL's CLAW (Ghiara Diavolului):125mg/100cps.
39 CHITOSAN (CHITOZAN) 300 mg - 90 capsule
40 PROSTATE PERFORM 15 gelule Prostatita Hiperplazie (Adenom) Cance
Prima pagina arrow Produse arrow Sanatate generala arrow ULEI Pur din NUCA DE COCOS 500 ml

ULEI Pur din NUCA DE COCOS 500 ml




 Comandati online
Producator:
Pret: 45.00 LEI (tva inclus)

 


Livrare prin Posta Romana (2-4 zile) Pret: 10 lei
Livrare prin Curierat Rapid (24 ore) Pret: 20 lei

 Comandati telefonic ULEI Pur din NUCA DE COCOS 500 ml:

RDS: 0368/800.109
Romtelecom: 0268/418.667
Vodafone: 0723.333.505
Orange:    0747.379.988

 Descriere ULEI Pur din NUCA DE COCOS 500 ml:


 

nh_coconutoil.jpg

ULEI Pur din NUCA DE COCOS

Ne-Aromat

Ideal pentru gatit, pentru prajituri, foietaje etc.

500 ml

Produs Ecologic

 

COMPOZITIE: Ulei pur extras din nuca de cocos, dezodorizat

Uleiul de Cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid

Bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E.

Bogat in grasimile saturate, indispensabile organismului nostru cu atat mai mult cele continute in uleiul din nuca de cocos care au o natura particulara. Ele sunt compuse din acid lauric (45%), acest acid gras cu lant mediu find, ca si laptele matern, extraordinar de benefic pentru metabolismul nostru.

ADMINISTRARE:

Ori de cate ori se doreste atat in loc de unt cat si pentru a gati, inlocuind uleiurile pentru gatit sau untura.

Poate fi intins pe paine ca untul. Poate fi folosit la preperarea prajiturilor, foietajelor etc. Poate fi administrat si terapeutic: 2-3 linguri de 2-3 ori pe zi.

Se recomanda si femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Uleiul de cocos este benefic pentru:

Sistem imunitar: ne protejeaza contra bacteriilor, virusurilor, fungilor cum ar fi Candida (contine acid caprilic) si protozoarelor.

Ulcer gastro-duodenal. Previne si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. El este benefic in cazul ulcerului gastric, acidul lauric fiind singurul acid gras ce poate distruge Heliobacter pylori. Uleiul mai poate fi util si persoanelor suferind de maladia Crohn.

Reglare glicemie: Contribuie la stabilizarea glicemiei.

Prostata: impiedica transformarea testosteronului in DHT.(dihidrotestosteron), proces ce ar favoriza puternic inflanmarea prostatei.

Scadere in greutate: uleiul din nuca de cocos contine cu 10% mai putine calorii decat alte grasimi. Apoi, acizii sai produc mai multa energie prin arderea mai multor calorii si induc astfel o stocare mai mica a grasimilor. De aceea uleiul din nuca de cocos este bun nu numai pentru scaderea in greutate dar si pentru obtinerea unei vitalitati sporite.

Psoriasis, eczeme si infectii fungice ale pielii: Acizii grasi din uleiul din nuca de cocos lupta impotriva proceselor inflamatorii avand proprietati purificatoare. Va puteti deci ingrijii cu incredere sanatatea pielii consumand acest ulei si aplicandu-l si local pe piele inclisiv pe pielea de pe fata si gat.

================================

UN NOU PANACEU DE ULTIMA ORA: ULEIUL DIN NUCA DE COCOS

Ne-am obisnuit sa consideram adesea uleiul din nuca de cocos drept un ulei gras saturat, apartinand deci categoriei celor de care trebuie sa ne ferim. Este un rationament pripit.

Grasimile saturate (a nu se confunda cu grasimile trans) sunt indispensabile organismului nostru (in cantitate limitata, se intelege), cu atat mai mult cele continute in uleiul din nuca de cocos care au o natura particulara. Ele sunt compuse din acid lauric (45%), acest acid gras cu lant mediu find, ca si laptele matern, extraordinar de benefic pentru metabolismul nostru.

In Polinezia, populatiile care inca se mai hranesc in mod traditional (unde nuca de cocos, plina de acizi grasi saturati, joaca un rol important), sunt pline de sanatate si nu prezinta aproape nici o boala degenerativa proprie civilizatiei occidentale actuale, nici carii dentare.

Dupa un raport al Natiunilor Unite, in Sri Lanka, tara unde se consuma dintotdeauna nuca de cocos, rata mortalitatii cauzata de cheagurile de sange ce determina accidentele cardiovasculare este cea mai mica din lume. Daca insa se reduce consumul nucii de cocos cu 35%, numarul deceselor inregistrate ca urmare a unor maladii ale inimii cresc vertiginos.

ULEIUL DE COCOS este bun pentru Sanatate

Sistem imunitar

Uleiul din nuca de cocos poate intari sistemul imunitar: acidul lauric, capric, capronic, caprilic si miristic, ce reprezinta peste 70% din compozitia acizilor grasi, ne protejeaza contra bacteriilor, virusurilor, fungilor si protozoarelor. Acest ulei este dealtfel recomandat, chiar mai mult decat cele din seria Omega 3/6/9, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza, sugarilor care nu pot fi hraniti cu lapte matern si copiilor, contra infectiilor si, deasemenea, pentru dezvoltarea in bune conditii a creierului si a celui mai important organ de simt, aparatul vizual al celor mici.

Remediul natural cel mai cunoscut impotriva fungilor este acidul caprilic, acid gras deasemenea prezent in uleiul din nuca de cocos. Gratie acestui acid femeile polineziene, de exemplu, nu sufera decat rareori de infectii fungice. Cercetarile au demonstrat ca uleiurile saturate din nuca de cocos slabesc hotarator actiunea unor ciuperci precum Candida Albicans, care se adapostesc in organismul nostru, mai ales in intestin. Este recomandabil a se consuma trei linguri de supa cu ulei de cocos, de trei ori pe zi (la masa)

Ulcer gastro-duodenal

Uleiul din nuca de cocos este un antiinflamator si, din acest punct de vedere, intre alte binefaceri pentru sanatate, previne si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. El este benefic in cazul ulcerului gastric, acidul lauric fiind singurul acid gras ce poate distruge Heliobacter pylori, bacteria care, in 90% din cazuri, se afla la originea acestei boli. Se poate consuma ulei din nuca de cocos in acelasi timp cu tratamentul medicamentos. Uleiul mai poate fi util si persoanelor suferind de maladia Crohn.

Reglare glicemie

Adaugand uleiul din nuca de cocos in meniurile dumneavoastra, contribuiti la stabilizarea glicemiei. Va va fi deci mai putin foame intre mese, aceast fapt fiind benefic in special diabeticilor. Mai exista si alte avantaje aduse, prin consumarea uleiului din nuca de cocos, persoanelor suferind de diabet care digera mai greu alimentele grase datorita unui pancreas ce secreta prea putine enzime si a unui ficat producand mai putine saruri biliare pentru procesul de emulsifiere. In acest context, uleiul din nuca de cocos, gratie compozitiei sale in acizii grasi amintiti, ajuta pancreasul, ficatul si vezica biliara, rezultand un proces de digerare imbunatatit, o digerare mai usoara a alimentelor. Un alt ajutor adus celor ce sufera de diabet consta in faptul ca un consum constant al uleiului din nuca de cocos furnizeaza energie celulelor, fara interventia insulinei.

Prostata

Uleiul din nuca de cocos, datorita compozitiei sale in acizi grasi, are de asemenea un efect salutar in cazul hipertrofiei benigne de prostata, impiedicand transformarea testosteronului in DHT.(dihidrotestosteron), proces ce ar favoriza puternic cresterea prostatei.

Scadere in greutate

In primul rand uleiul din nuca de cocos contine cu 10% mai putine calorii decat alte grasimi. Apoi, acizii sai produc mai multa energie prin arderea mai multor calorii si induc astfel o stocare mai mica a grasimilor. De aceea uleiul din nuca de cocos este bun nu numai pentru scaderea in greutate dar si pentru obtinerea unei vitalitati sporite. Sa nu uitam ca el este, in egala masura, un regulator al glicemiei si prin aceasta un bun mijloc de scadere in greutate si o formula ideala in obtinerea raportului lipido – muscular optim.

Psoriasis, eczeme si infectii fungice ale pielii

Acizii grasi din uleiul din nuca de cocos lupta impotriva proceselor inflamatorii avand proprietati purificatoare. Va puteti deci ingrijii cu incredere sanatatea pielii consumand acest ulei si aplicandu-l si local.

ULEIUL DE COCOS in Cosmetica

Uleiul din nuca de cocos este secretul frumusetii femeilor din insulele oceanului Pacific. In India uleiul este utilizat, in egala masura, pentru masaj, avand in vedere efectele sale protectoare, de hranire si de hidratare a pielii.

Par

In India si in Filipine unde se stie de mult timp ca uleiul din nuca de cocos are un efect extraordinar asupra parului, limitand pierderea lui prin patrunderea usoara la radacina. Folosirea uleiului reda parului supletea, stralucirea si inlatura matreata.Inainte de samponare faceti-va o masca cu ulei din nuca de cocos si aplicati-o la radacina parului umezit.

Imbatranire piele

Ridurile si petele pielii sunt adesea consecinta actiunii nefaste a radicalilor liberi. Pentru a va proteja, atat pe cale interna cat si in exterior, puteti preveni, in mare parte, imbatranirea pielii. Uleiul din nuca de cocos contine grasimi stabilizate ce nu pot fi atacate de radicalii liberi. Acesta patrunde usor in piele, o hraneste si o hidrateaza, realizand un strat protector extrem de benefic pentru sanatatea epidermei. Folositi uleiul si in cazul deshidratarii pielii mainilor si picioarelor.

Probleme dentare


Proprietatile antimicrobiene aratate mai sus fac din uleiul din nuca de cocos un produs minumat pentru periajul dentar.

Ca deodorant

Intotdeauna, datorita proprietatilor sale antimicrobiene, uleiul din nuca de cocos a constituit un deodorant ideal. Adaugaindu-i-se si cateva picaturi de ulei esential de cimbru, rozmarin sau salvie actiunea sa este si mai puternica.

ULEIUL DE COCOS in Bucatarie

Uleiul din nuca de cocos este cel mai stabil din toate uleiurile alimentare cunoscute caci el contine in principal grasimi saturate (92%). Nu prezinta riscul rancezirii si nici schimbarii in structura in cazul incalzirii la temperaturi ridicate ( fara formarea de grasimi trans sau de radicali liberi). Acest ulei este de 3000 ori mai putin susceptibil de a fi oxidat decat uleiul de in si de 5 ori mai putin decat cel de masline. Puteti sa-l pastrati si doi ani, fara grija rancezirii sale, la temperatura ambianta. El se foloseste in mod curent si la preparrea mancarii. Savoarea sa dulce si parfumata da o nota exotica oricarei mancari. Va reamintim ca din punctul de vedere al sanatatii este recomandabil sa mancam un maxim de alimente crude iar celelalte sa le preparam la temperaturi cat mai mici. Puteti, de asemenea, sa asezonati cu ulei topit din nuca de cocos, legumele fierte in vapori de apa.

Prelucrare si traducere de pe site-ul „AGIR SANTE”-exclusiv pentru Provita Nutrition S.A. Brasov - Romania

T.Pasculeanu

 

 


 




 

 Comentariile clientilor pentru ULEI Pur din NUCA DE COCOS 500 ml:


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.



 

boli.jpg

 

Cauta produse

Membrii

      

      


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cos Cumparaturi
Afiseaza cosul
Cosul dumneavoastra este gol
Producatori


  comenzitelefonicenou.jpg

Brasov

doctor_1.gif
MAI MULTE DETALII
pink_arrow.gifCLICK AICI

Bucuresti

clinicaw.jpg

Legaturi utile
www.organika.com.ro

www.nadh.ro

www.candidoza.com

www.coloniritabil.com 

www.curatireartere.com 

www.hepatita.org 

www.hipertensiune.net 

www.tratament-coloniritabil.com

www.tratament-diabet.com 

www.tratament-hepatita.info 

www.tratament-hipertensiune.com

www.tratament-impotenta.com
Cele mai recente cautari
tratamente, suplimente, terapii, naturale, naturiste, fara operatie, coenzima, dezintoxicare, detoxifiere, colon, pentru ficat, farmacie, caratitor artere, hipertensiune, candida, artrita, inima, hepatita, sex, papiloma, digestie, cancer, stomac, intestin, constipatie